Amedspor'da Moraller Yerinde

Son 2 lig maçından 6 puan alarak Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta rahat bir nefes alan Amed Sportif Faaliyetler’de büyük bir sevinç yaşanıyor.

Amed Sportif Faaliyetler Kulüp Başkanı Ali Karakaş, üs üste sahalarında yaptıkları 2 lig maçında çok önemli 6 puan aldıklarını söyledi.

Karakaş, “Bizim için dönüm niteliği taşıyan Kocaeli Birlikspor ve Büyükçekmece Tepecikspor maçlarını kayıpsız atlattık. Bu iki maçtan toplamda çıkardığımız 6 puan ligde hem rahat nefes almamızı sağladı hem de ligin üst sıraları için umutlarımızı artırdı. Bu nedenle büyük bir sevinç yaşıyoruz” dedi.

Dün oynadıkları Büyükçekmece Tepecikspor maçında çok zorlandıklarını belirten Karakaş, her şeye rağmen sahadan galip ayrılmasını becerdiklerini vurguladı. Karakaş, “Büyükçekmece Tepecikspor maçı oldukça zorlu geçti. Rakibimiz çok iyi mücadele etti. Ama biz daha etkili olduk ve sonuca gittik” diye konuştu.

Taraftarlara da övgüler yağdıran Karakaş, “Gerçekten taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Özlediğimiz tabloyu Büyükçekmece Tepecikspor maçında gördük. Az ve öz sayıda taraftarlarımız centilmence nasıl takımlarına destek vereceklerini gösterdiler. Bu anlamda güzel ve önemli bir maçtı” ifadelerinde bulundu.

Kaynak: İHA