Dünya Şampiyonu Genç Sporcular Türkiye'ye Döndü

Uluslararası Okul Sporları Federasyonu Hentbol Dünya Şampiyonası'nda birinciliği elde eden Antalya Özel Serik Yükseliş Koleji oyuncuları havalimanında yetkililerce karşılandı.

Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) Hentbol Dünya Şampiyonası'nda birinci olan Antalya Özel Serik Yükseliş Koleji oyuncuları Türkiye'ye döndü.

Fransa'nın Rouen kentinde yapılan şampiyonanın finalinde Fransa'yı 25-24 yenerek dünya şampiyonluğuna ulaşan Antalya Özel Serik Yükseliş Koleji oyuncuları, VİP salonunun önünde meşalelerle karşılandı.

Karşılama törenine Antalya Vali Yardımcı Mestan Yayman, Serik Kaymakamı Rıfat Altan, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu ve çok sayıda taraftar katıldı.

Antalya Özel Serik Yükseliş Koleji antrenörü Hakan Gündüz, gazetecilere yaptığı açıklamada, şampiyona için uzun süre çalıştıklarını anlattı. Şampiyonada birinci oldukları için çok mutlu olduklarını dile getiren Gündüz, emeklerinin karşılığını aldıklarını ifade etti.

Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık da oyunculara yönetimin belirleyeceği miktarda pirim vereceklerini söyledi.

Kaynak: AA