Amed Sfk Hazırlıklarını Tamamladı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler’de Kocaeli Birlikspor maçı hazırlıkları tamamlandı.

Yeşil kırmızılı ekip, bugün Talay Tepe tesislerinde yaptığı idmanla çalışmalarını tamamlayarak kampa girdi. Amed Sportif Faaliyetler Kulüp Başkanı Ali Karakaş, idman sonrasında yaptığı açıklamada, ligde kötü günler geçirdiklerini ve bu kötü süreci atlatmaları için önlerindeki fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmek istediklerini söyledi.

Karakaş, “Yarın Kocaeli Birlikspor’la evimizde çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Her iki takım adına büyük önem taşıyan karşılaşmadan zaferle ayrılmak ve başarılı olmak istiyoruz. Bu karşılaşmada elde edeceğimiz 3 puan bizi oldukça rahatlatacak ve üzerimizdeki kara bulutları dağıtmaya yetecektir. Bunun için sahaya kazanmak için çıkacağız” dedi.

Biran önce toparlanmak ve ligin üst sıralarına tırmanmak istediklerini belirten Karakaş, konuşmasına şöyle devam etti:

“Bunun için de öncelikle yarın yapacağımız Kocaeli Birlikspor maçını kazanmak istiyoruz. Galibiyet ve başarı için taraftarlarımızı da yanımızda görmek istiyoruz. Tüm taraftarlarımızın yarın Seyrantepe Spor Tesisleri’ndeki maça gelerek takımlarına destek vermelerini bekliyoruz. Onların desteği ile Kocaeli Birlikspor engelini en iyi şekilde aşacağımıza inanıyoruz.”

Karakaş, Kocaeli Birlikspor maçında taraftar desteğini elzem olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA