Spor Toto 2. Lig

Amed Sportif Faaliyetler, Kocaeli Birlikspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler, Kocaeli Birlikspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör Sertaç Küçükbayrak nezaretinde gerçekleşen idman, yaklaşık 2 saat sürdü. Koşuyla başlayan çalışma, kültür fizik hareketleriyle devam etti. Yeşil kırmızılı takımın idmanı, yarı sahada çift kale maçla tamamlandı.

Teknik Direktör Küçükbayrak, idman sonrasında yaptığı açıklamada, futbolcularının moral bozukluğunu üzerinden atmaya başladığını söyledi.

Küçükbayrak, son haftalardaki başarısız sonuçlar ve rakip sahalardaki kötü davranışlar nedeniyle sıkıntılı bir süreç geçirdiklerini belirtti.

Küçükbayrak, yaşadıkları bu olumsuz tablodan biran önce kurtulmak istediklerini bunun içinde bir galibiyete ihtiyaç duyduklarını kaydetti.

Küçükbayrak, şöyle dedi:

'Hakikaten iyi durumda değiliz. Bunu çok iyi biliyoruz. Ama biran önce de toparlanmak istiyoruz. Elde edeceğimiz bir galibiyetle kendimize geleceğimize inanıyoruz. Bunun için Kocaeli Birlikspor ile Cumartesi günü kendi sahamızda yapacağımız karşılaşmaya dönüm gözüyle bakıyoruz. Eğer bu maçı kayıpsız atlatırsak önümüz açılır. Bu nedenle Kocaeli Birlikspor maçını mutlaka kazanmak istiyoruz.'

Küçükbayrak, yarın yapacakları idmanın ardından kendi tesislerinde kampa girip maç saatini bekleyeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA