Lider Takım Yenimahalle'de

2 yılda iki şampiyonluk alarak Süper Amatör Lig Play Off’un lider ekibi olan Çakırlargücü Spor Kulübü, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret ederek, şampiyonluk kupalarını Yaşar’a hediye etti.

2015-2016 sezonu Ankara Amatör 1’inci Grup ikincisi ve 2015-2016 sezonu Ankara Amatör 1’inci Lig Şampiyonu olan takım, başarılarını Başkan Yaşar’la paylaştı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve tüm takımı başarılarından dolayı tebrik eden Yaşar, “Gençler için spor, büyük önem taşıyor. Hem spor yaparak sağlıklarını koruyorlar hem de kötü alışkanlıklardan uzak duruyorlar. Bizlerde elimizden geldiğince her daldan spora ve sporcuya destek oluyoruz, amatör kulüplere destek oluyoruz. Sizleri daha üst liglerde, profesyonel kulüplerde görmek bizlere gurur verir. İnanıyorum ki hepsini başaracaksınız. Emek varsa başarı da vardır” dedi.

Futbol okulları ile bölgede 300 sporcuya hizmet verdiklerini belirten Çakırlargücü Spor Kulübü Başkanı Mustafa Eryücel ise, “2014 yılında kurulduk ve ogünden beri Yenimahalle Belediye Başkanımız bizlere destek veriyor. Kıvırcık Ali Parkı ve Batıkent Semt Sahasını bize açtı ve spor yapmamız için malzeme yardımı yapıyor. Bizde Başkan Yaşar’a başarılı olacağız diye söz verdik. Bugün de sözümüzü tuttuk ve 2 yılda iki şampiyonluk alarak nice belediye takımlarını, kurum takımlarını geride bıraktık” diye konuştu.

Kaynak: İHA