Muratbey Uşak Sportif Genel Menajeri Erdoğan Açıklaması

'Playoff hedefimize ulaşacağız ve Avrupa kupalarına gideceğiz'.

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Banvit'e 80-64 mağlup olan Muratbey Uşak Sportif'in genel menajeri Fatihan Erdoğan, play-off hedefine ulaşacaklarını bildirdi.

Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son iki haftada aldıkları mağlubiyetlere rağmen play-off hedefinden uzaklaşmadıklarını söyledi.

Son iki karşılaşmada istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını kaydeden Erdoğan, şöyle konuştu:

'Önümüzdeki hafta oynayacağımız Demir İnşaat Büyükçekmece deplasmanına çok iyi hazırlanacağız. Kalan 9 haftada en az 4 galibiyet alarak, play-off hedefimize ulaşacağız ve Avrupa kupalarına gideceğiz. Ligde bu sezon üçüncü senemiz. Bu sürede sezon başlarında kurduğumuz takımlarla transfer ve takviye yapmadan ligi tamamlıyoruz. Bütçe bakımından ligin en başarılı takımı olduğumuzu düşünüyorum. Bu anlamda eşi benzeri olmayan bir transfer politikasıyla yolumuza devam ediyoruz. Ligde kalıcı bir takım olacağız.'

Ligde 21 maçta 10 galibiyet ve 11 mağlubiyeti bulunan Muratbey Uşak Sportif, iç sahada 11 maçtan 7'sinde sahadan galibiyetle ayrıldı. Muratbey Uşak Sportif'te ortalama 15,2 sayı ile oynayan Angelo Harrison en skorer isim olurken, Paul Haris 9,4 ribaunt ortalaması yakaladı.

Kaynak: AA