Aydınspor 1923'Te Kötü Gidişat Sürüyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923 son haftalardaki kötü gidişatını Sivas Belediyespor deplasmanında da devam ettirdi.

Play-off hedefiyle yoluna devam ederken son dört maçta aldığı kötü sonuçlar nedeniyle 6. Sıradan 9. Sıraya kadar gerileyen Aydınspor 1923 Sivas deplasmanında da oynadığı kötü futbolla taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Önemli oyuncularından yoksun çıktığı maçta ileri uçta istediği pozisyonlara girmekte zorlanan siyah beyazlılar gol yollarında etkisiz kalınca sahadan boynu bükük ayrıldı. Ma.lar ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Aydınspor 1923 teknik Direktörü Tarık Daşgün, atak geliştirmekte zorlandıklarını söyledi.



“OLGUN ATAK GELİŞTİRMEKTE ZORLANDIK”

Alınan mağlubiyetten dolayı üzgün oldukalrını dile getiren Daşgün, “Maçta dengeli oynandı aslında. Orta saha mücadelesi şeklinde bir maç oldu. Bir pozisyonda hata yaptık. Rakibimiz bire birde bizim pozisyon hatamızı iyi değerlendirdi. Tabi maçta kalemizde golü erken gördük. Açıkçası golden sonra biz de gol bulmak için yüklendik. Ama hücumda çok etkisiz kaldık. İlk yarıda ve ikinci yarıda hücumun belli noktalarındaki eksikliğimiz hissedildi. Olgun atak geliştirmekte zorlandık. Fakat yine söylüyorum. Arzu istek mücadele vardı. Zaman zaman yakaladığımız pozisyonlar oldu. İkinci yarıda yine orta saha mücadelesi vardı” dedi.

“5 OYUNCUMUZDAN YOKSUN OYNADIK”

Genel anlamda oyunun ortada geçtiğini vurgulayan Daşgün, “Oyunun hakkı beraberlikti. Rakibin de aşırı bir üstünlüğü olmadı ama biz de ağırlığımızı koyamadık. Ama biz pozisyon hatasıyla yediğimiz golle mağlup olduk. Gol yedikten sonra hücumu güçlendirmek için ikinci yarıda değişikler yaptık. Ama eksik oyuncularımızın çokluğu oyunumuzu etkiledi. 5 oyuncumuzdan yoksun oynadık. Bu oyunculardan 4 tanesi direk hücum oyuncusu. Hepsi kaleye yönelmede etili olan ve devamlı oynayan isimler. Dolayısıyla bu oyuncuların eksikliği hücum gücümüzü olumsuz etkiledi. Artık Cumartesi günü oynayacağımız Kartal maçına odaklandık. Artık geriye bakmak yok. Sonuçta mağlup olduk. Ama play-off potasını zorlamak için içeride ki bu maçı da almalıyız” diye konuştu.

Kaynak: İHA