Bakan Çağatay Kılıç'tan Milli Güreşçi Rıza Kayaalp'e Tebrik Telefonu

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Avrupa Güreş Şampiyonası’nda grekoromen stil 130 kiloda altın madalya kazanan Rıza Kayaalp’i telefonla arayarak tebrik etti.

Milli güreşçinin Ukraynalı rakibiyle mücadele ettiği final karşılaşmasını Samsun Çarşamba Havaalanı’nda izleyen Bakan Çağatay Kılıç, müsabakanın ardından milli güreşçiyi telefonla aradı. Şampiyonada gösterdiği performansla altın madalya kazanan Rıza Kayaalp’i kutlayan Bakan Çağatay Kılıç, milli sporcunun başarısından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ’TAN MİLLİ GÜREŞÇİLERE TEBRİK MESAJI

Bakan Kılıç, Avrupa Güreş Şampiyonası’nda madalya kazanan milli güreşçiler için de ayrıca tebrik mesajı yayımladı. Bakan Çağatay Kılıç yayımladığı tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Letonya’da devam eden Avrupa Güreş Şampiyonası’nda grekoromen stil 130 kiloda altın madalya kazanan Rıza Kayaalp ile grekoromen stil 98 kiloda bronz madalyanın sahibi olan Cenk İldem’i kutluyorum. İki sporcumuz da şampiyonada gösterdiği başarılı performansla bizleri gururlandırdı. Madalya kürsüsünde yer alarak kariyerlerine yeni bir başarıyı daha ekleyen Rıza Kayaalp ile Cenk İldem’i tebrik ediyor, şampiyonada mücadele eden diğer sporcularımıza da başarılar diliyorum."

Kaynak: İHA