Trabzonspor 3 Hafta Sonra 3 Puana Kavuştu

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, 1-0’lık İçel İdmanyurdu maçı sonrası, zor bir süreçten geçerken kazanmaları gereken bir maçı aldıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında sahasında İçel İdmanyurdu’nu konuk eden Trabzonspor, rakibini 1-0 mağlup etti. Bordo- mavili ekip 3 hafta sonra tekrar 3 puanı alan taraf oldu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, zor bir maçı kazandıklarını belirterek, "Bugün zor bir süreçten geçen Trabzonspor olarak kazanmamız gereken bir maçtı. Zor oldu ama kazandık. Tüm oyuncularımı kutluyorum. Geldiğimden beri destek veren başkana ve yönetime teşekkür ediyorum. Taraftara teşekkür ediyorum. Biz bir bütünüz. Bu bütün kenetlendiği zaman güzel şeyler oluyor. Çok çok iyi oynamamamıza rağmen kazanmasını bildik. Yüzümüz güldü. Biraz mutluyuz. Salı gününe daha moralli hazırlanacağız" dedi.



"ÇOK İYİ OYNAMADIK AMA KAZANMASINI BİLDİK"

Trabzonspor’un ikinci yarı daha istekli olduğu yönündeki soruyu ise Mandıralı, "Maç başlarken de devre arasında da aynı şeyleri söylüyoruz. Belki ikinci yarı duygular daha farklı işliyor. Çok istiyor oyuncularımız. Çok yapmak, çok başarılı olmak istiyorlar. Bazen iyi oynuyoruz sonuca yansıtamıyoruz. Bugün çok çok iyi oynamadık ama kazanmasını bildik. Oyuncu grubu çok mutlu şu anda. İnanıyorum ki daha güzel şeyler yapacaklar. Biz sadece söylenmesi gereken futbol kelimelerini söylüyoruz. Onlar da ikinci yarı daha iştahlıydılar. Rakip de zaman zaman bizi baskı altına aldı ama sonuçta kazandık. Çok mutluyuz. Teşekkür ederim oyuncularıma" şeklinde yanıtladı.

"İNŞALLAH SALI GÜNÜ DAHA DA İYİ FUTBOL OYNAYARAK GALİP AYRILIRIZ"

Genç teknik adam, "Bu tip maçları kazandığı zaman Trabzonspor, hem camiada hem taraftarda kenetlenme, mutlu olma duygusu oluşuyor, gelişiyor. Bu maçların kazanılması hem kendi hem camia hem oyuncularımız hem de taraftarlarımızı mutlu etme adına olumlu gelişme. Büyük bir maç olacak salı günü. Büyük maçlarda büyük oynayan bir takımız. İnşallah salı günü daha da iyi futbol oynayarak buradan galip ayrılmak istiyoruz" dedi.



"OF ÇEKTİK, OH ÇEKTİK BUGÜN YÜZÜMÜZ GÜLDÜ"

’Sıkıntılı bir süreçten geçen Trabzonspor’da, bu galibiyetten sonra sizin psikolojiniz nasıl’ sorusuna ise Hami Mandıralı, "Of çektik, oh çektik bugün yüzümüz güldü. Galip gelmek güzel bir duygu. Kazanınca daha farklı oluyor insanın ruh hali. Bu çalışmaya da çevreye de yansıyor. Kulüpteki herkese yansıyor. Şimdi biraz rahatladık. Ama oyuncu arkadaşlarıma şunu söyledim; sadece bir maç kazandık. Serinin ilk ayağını kazandık. İki tane daha maçımız var kendi sahamızda. Bunları da galibiyetle taçlandırırsak daha farklı duygular içinde olacağız inşallah" şeklinde konuştu.

Mandıralı, Cardozo’nun oyundan alınması sırasında tribünlerden yükselen tepkilerle ilgili bir soruyu ise, "Cardozo elinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştı katkı da sağladı. Yorulduğu için orta sahayı güçlendirme adına Fatih’i koyduk. Sonuçta bütün oyuncularımız bizim oyuncularımız. Taraftarlarımız lütfen biraz daha hassas olsunlar. Giren de çıkan da bizim oyuncumuz. Tepkiyle bir yere varılmadığını gördük. Rica ediyorum taraftarlarımızdan, oyuncularımızı birbirinden ayırmasınlar. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Fatih de bizim oyuncumuz. Olabilir bunları anlayışla karşılıyoruz ama olmasa daha iyi tabi" şeklinde cevaplandırdı.

Kaynak: İHA