Karadağ'ın Aday Kadrosu Açıklandı

Karadağ'ın, Yunanistan ve Beyaz Rusya ile oynayacağı özel maçların aday kadrosunda, Kayserispor'dan Simic ile Akhisar Belediyesporlu Grbic de yer aldı.

Karadağ'ın, Yunanistan ve Beyaz Rusya ile yapacağı özel maçların 21 kişilik aday kadrosu açıklandı.

Karadağ A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Ljubisa Tumbakovic, basın toplantısında yaptığı açıklamada, İtalya'nın Vicenza takımında forma giyen Filip Raicevic'in milli takıma dahil edildiğini, takım kaptanı Mirko Vucinic'in sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadığını ve gelişinin mayıs ayında oynanacak Türkiye maçına ertelendiğini kaydetti.

Her karşılaşmanın takım için son derece önemli olduğunu söyleyen Tumbakovic, 'Ülke adına oynamanın ruhunu yansıtmalıyız' dedi.

Karadağ, 24 Mart'ta deplasmanda Yunanistan ile karşılaşacak, ardından 29 Mart'ta Beyaz Rusya'yı evinde konuk edecek.

Kayserispor'dan Marko Simic ile Akhisar Belediyespor'dan Petar Grbic'in de yer aldığı aday kadrodaki isimler şöyle:

Kaleci: Vukasin Poleksic (Bekescaba), Milan Mijatovic (Bokelj), Danijel Petkovic (Lovcen)

Defans :Marko Basa (Lil), Stefan Savic (Atletiko Madrid), Zarko Tomasevic (Kotrijk), Marko Simic (Kayserispor), Esteban Saveljic (Defensa), Esad Zvertovic (Braga), Adam Marusic (Kortijk)

Orta saha: Nemanja Nikolic (BATE), Vladimir Rodic (Malme), Nikola Vukcevic (Braga), Vladimir Boljevic (AEK Larnaka), Marko Bakic (Belenenses), Darko Zoric (Borac Cacak), Petar Grbic (Akhisar Belediyespor)

Forvet : Stevan Jovetic (Inter), Fatos Beciraj (Dinamo Minsk), Stefan Mugosa (Minhen 1860), Filip Raicevic (Vicenza)

Kaynak: AA