Şener Özbayraklı Açıklaması 'Umarım Turu Geçeriz'

Fenerbahçe futbolcusu Şener Özbayraklı, Braga’yı rövanşta da yenerek turu geçmek istediklerini söyledi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda evinde Portekiz temsilcisi Braga’yı 1-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sarı-lacivertli futbolcu Şener Özbayraklı, “Bu seviyedeki maçlar zor. Defans anlamında bizim için önemliydi. Son dakikalarda olsa bile 1-0 avantajını koruyacağımızı düşünüyordum. Bu iki maçlı bir eleme. İkinci maçı en iyi şekilde atlatırız ve umarım turu geçeriz” dedi.



“TAKIMA KATKI VERMEYE ÇALIŞIYORUM”

Özbayraklı, “Biz futbolcular performansımızı sürekli hazır tutmamız gerekiyor. Ben de bunu en iyi şekilde kendime bakarak yapıyorum. Her zaman hazır durumda tutmaya çalışıyorum. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum ve takıma katkı vermeye çalışıyorum. Maçlarda katkı veririm ve formamı en iyi şekilde taşırım” ifadelerini kullandı.

Hocalarının maç öncesi rakibi analiz edip kendilerine anlattığını belirten belirten sarı-lacivertli futbolcu, “Braga’nın da etkili oyuncuları vardı. Ben de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Takım arkadaşlarım en iyi şekilde mücadele ettiler. İkinci maçta da turu geçeceğimize inanıyorum” diye sözlerini tamamladı.

Kaynak: İHA