Banvit Başantrenörü Ernak Açıklaması

'Fenerbahçe galibiyetinin anlamlı olabilmesi ve ligdeki pozisyonumuzu korumak için Uşak deplasmanında galip gelmemiz gerektiğinin bilincindeyiz'.

Spor Toto Basketbol Ligi takımlarından Banvit'in başantrenörü Selçuk Ernak, 'Fenerbahçe galibiyetinin anlamlı olabilmesi ve ligdeki pozisyonumuzu korumak için Uşak deplasmanında galip gelmemiz gerektiğinin bilincindeyiz' dedi.

Ernak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 12 Mart Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Muratbey Uşak Sportif maçını değerlendirdi.

Uşak'ın, seyircinin salonda oluşturduğu atmosferden dolayı ligin en zor deplasmanlarından biri olduğunu belirten Ernak, kazanmak için sahada ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koyacaklarını vurguladı.

Muratbey Uşak Sportif'in sahasında çok enerjik ve baskılı oynadığını dile getiren Ernak, şöyle konuştu:

'Rakibimiz bu sezon sahasında Galatasaray Odeabank, Darüşşafaka Doğuş ve Beşiktaş Sompo Japan gibi önemli takımları mağlup etmeyi başardı. Biz de yaşadığımız farklı zorluklara ve eksiklerimize rağmen önemli bir galibiyet sonrası oldukça moralli durumdayız. Fenerbahçe galibiyetinin anlamlı olabilmesi ve ligdeki pozisyonumuzu korumak için Uşak deplasmanında galip gelmemiz gerektiğinin bilincindeyiz.'

Kaynak: AA