Yakın Doğu'nun Rakibi Abdullah Gül Üniversitesi

Bilyoner.com Türkiye Kupası Elemeleri’nde A Grubu’nun lideri olarak 8’li play-off’lara kalan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, yarın saat 15.15’te Abdullah Gül Üniversitesi ile karşılaşacak.

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Ekim ayında oynanan Türkiye Kupası Elemeleri’nde A Grubu’nun lideri tamamlamış, Abdullah Gül Üniversitesi, Beşiktaş, Basketbolu Geliştirenler Derneği, Edirne Belediyesi, Fenerbahçe, Galatasaray ve Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin katıldığı Kadınlar Türkiye Kupası 8’li play-off’larında oynamaya hak kazanmıştı. Abdi İpekçi Spor Salonu’nda çekilen kuralarda Abdullah Gül Üniversitesi ile eşleşen Yakın Doğu Üniversitesi yarın saat 15.15’te Kadir Has Kongre Merkezi Spor Salonu’nda mücadele edecek.

Maç öncesi Başantrenör İlker Gözeneleri ve oyunculardan Hülya Özkan ile Tiffany Hayes’in açıklamalarda bulundu.

İLKER GÖZENELİ: “İLK HEDEFİMİZ YARI FİNALDE OLMAK”

İlk hedeflerinin Abdullah Gül Üniversitesi ile oynayacakları ilk karşılaşmadan galip gelerek yarı finallere yükselmek olduğunu belirten İlker Gözeneli, “Bilyoner.com Kadınlar Türkiye Kupası çeyrek finalinde Abdullah Gül Üniversitesi ile karşılaşacağız. Bilyoner.com Kadınlar Türkiye Kupası’nda kendimize koyduğumuz ilk hedef çeyrek finalden galip gelerek yarı finale yükselmek. Abdullah Gül Üniversitesi zor ve güçlü bir rakip. Hazırlıklarımızı hedefimiz doğrultusunda tamamladık; galip gelmek için mücadele edeceğiz” dedi.

HÜLYA ÖZKAN: “HEDEFİMİZ YARI FİNAL”

Bilyoner.com Kadınlar Türkiye Kupası’nda eşleştikleri Abdullah Gül Üniversitesi’nin zorlu bir rakip olduğuna dikkat çeken Hülya Özkan, “İlk karşılaşmamızı Abdullah Gül Üniversitesi ile oynayacağız. Abdullah Gül Üniversitesi ligin en zorlu rakiplerinden biri. Fakat kendimize belirlediğimiz ilk hedef yarı finale yükselmek ve bunun için bu karşılaşmada galip gelmemiz gerekiyor. Karşılaşmaya iyi hazırlandık. Sahada hedefimize ulaşmak için tüm gücümüzle mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

TIFFANY HAYES: “SAHADA HEDEFİMİZİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN OLACAĞIZ”

Tiffany Hayes ise Bilyoner.com yarı finalleri hedeflediklerini belirterek, “Takım olarak Biyoner.com Kadınlar Türkiye Kupası’nda kendimize koyduğumuz ilke hedef yarı finale yükselmek oldu. Bu hedefimiz için de çok çalıştık ve iyi hazırlandık. Abdullah Gül Üniversitesi ligin zorlu rakiplerinden biri; ancak biz de iyi bir takımız. Sahada hedefimize ulaşmak için tüm gücümüzle olacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA