Dusan Ivkovıc Açıklaması 'Oyuncularım Profesyonel Değil'

Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, "Oyuncularım profesyonel değil. Özellikle hücumda kötüydük. Aynı zamanda oyuncularımın bu yeteneği bu seviyede değil" dedi.

Spor Toto Basketbol Ligi’nin 17. haftasında Anadolu Efes Abdi İpekçi’de karşılaştığı Galatasaray Odeabank’a 85-78’lik skorla mağlup oldu. Mücadele sonunda düzenlenen basın toplantısında Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic ve genç basketbolcu Oğulcan Baykan açıklamalarda bulundu.

Galatasaray’ın daha iyi oynadığı ve galibiyeti hakkettiğini söyleyen Dusan Ivkovic, "Bizim için önemli olan yerler; ilk ve ikinci yarının başlangıcındaydı. İlk yarıda 3 ikinci yarıda 7 tane üçlük kaçırdık. Galatasaray çok başarılıydı bu akşam. Özellikle Micov’u tebrik etmek istiyorum, hiç şut kaçırmadı. Bu akşam çok kötü savunma yaptık. Oyuncularım profesyonel değil. Özellikle hücumda kötüydük. Aynı zamanda oyuncularımın bu yeteneği bu seviyede değil. Genç oyuncularım oyunu nasıl kaybedeceklerini ve kazanacaklarını bilmeliler. Buradaki asıl sorumluluk benim" dedi.

Anadolu Efes’in genç oyuncusu Oğulcan Baykan ise karşılaşmaya çok iyi hazırlanamadıklarını ve konsantrasyon eksikliği yaşadıklarını belirtti.

Kaynak: İHA