Dusan Ivkovıc Açıklaması 'Fenerbahçe Bizden Daha İyiydi'

Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, “Fenerbahçe bizden daha iyiydi ve galibiyeti hak etti” dedi.

THY Euroleague Top 16 E Grubu 6. hafta karşılaşmasında Anadolu Efes, Abdi İpekçi Arena’da karşılaştığı Fenerbahçe’ye 77-73’lük skorla mağlup oldu. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic ve basketbolcusu Cedi Osman açıklamalarda bulundu.

Bu akşam çok zor psikolojik bir oyun olduğunu söyleyen Ivkovic, “Fenerbahçe bizden daha iyiydi ve galibiyeti hak etti. Sahada iki farklı oyun oynadık. İkinci yarıda hücum daha kötüydü. Bu oyun kurucularımızın oyunu iyi değildi. Kötü bir günümüzdeydik. Bundan sonra konsantre olmalıyız. Önümüzde Galatasaray ile oynayacağımız maç var. Ardından Euroleague’deki Kızılyıldız maçı var. Çok çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Anadolu Efes oyuncusu Cedi Osman ise, “Keyifli bir maç oldu. Kazanan taraf Fenerbahçe oldu. Bence maça iyi başladık ama ikinci yarıya iyi başlayamadık. Aradaki farkı koruyamadık. Bence iyi bir yoldayız. Sezon başından beri iyi yol katettik. Bizim için önemli olan bu maçı unutup Galatasaray maçına konsantre olmalıyız. Çünkü o da bir derbi” diye konuştu.

Kaynak: İHA