'Bütün Oyuncular Katkıda Bulundu'

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, “Bütün oyuncular galibiyete katkıda bulundu. Neredeyse 3 günde 1 maç yapıyoruz. Bu yüzden bu katkıya çok ihtiyacımız var” dedi.

THY Euroleague Top 16 E Grubu 6. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, Abdi İpekçi Arena’da karşılaştığı Anadolu Efes’i 77-73’lük skorla mağlup etti. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic ve pivotu Ekpe Udoh açıklamalarda bulundu.

İlk yarıda heyecanlı oynadıklarını söyleyen Obradovic, “Hemen atışlar yaptık. Bu yüzden de 10 top kaybı yaptık. Euroleague için çok fazla. Üç sayılarda çok fazla atamadık. İkinci yarıda farklı oynamamız gerekiyordu. En önemlisi benchten gelen katkıydı. Bütün oyuncular galibiyete katkıda bulundu. Neredeyse 3 günde 1 maç yapıyoruz. Bu yüzden bu katkıya çok ihtiyacımız var. Taraftarlara teşekkür etmek istiyorum. Bizim için önemli bir galibiyet daha oldu. 6-0 seri oldu ama önümüzde 8 maç daha var” şeklinde konuştu.

Türkiye Basketbol Ligin’deki maçta mağlup olduklarını hatırlatan Ekpe Udoh, “Maçı bırakmadık. Benchten önemli katkı aldık. Özellikle Melih, Berk ve Barış’tan. En önemli hedefimiz sağlıklı olup bu şekilde Euroleague devam etmek” diye konuştu.

Kaynak: İHA