Spor Toto 3. Lig

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Zonguldak Kömürspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, hafta sonu deplasmanda Zonguldak Kömürspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Erzurumspor Tesisleri'nde teknik direktör Ahmet Yıldırım gözetiminde antrenmanlarını sürdüren mavi-beyazlı ekip, kültür fizik, koşu ve pas çalışması yaptı.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Basın Sözcüsü Bülent Taşkesenligil, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın ve kulübün haksız eleştirilere maruz kalmasından yakındı.

Camianın ve taraftarın şampiyonluk yolunda daha ılımlı olması gerektiğini ifade eden Taşkesenligil, şöyle konuştu:

'Takımın SMS destek hattına sadece bin mesaj gelmiş. Umduğumuz desteği bulamıyoruz. Taraftardan destek istiyoruz. Her maça final gözüyle bakıp çıkıyoruz. Öncelikli hedefimiz oyun sistemimizi ve takımdaşlık ruhunu oturtmaktı. Bunu yakaladığımıza inanıyorum. Futbolcularım arasında hiçbir sorun yok ve tam bir aile gibiyiz. Biz hangi futbolcu gol attı, hangi kaleci golü kurtardı ? diye takılıp kalmıyoruz. Takımdaki tüm futbolcular bizim için eş değer. Hepsi benim için birer yıldız. Takımdaşlık ruhunu yakaladık. İnanıyorum ki, bu güzel tabloda da hedefe ulaşacağız.'

Kaynak: AA