Zeljko Obradovıc Açıklaması '48 Saat Sonra Bu Maçı Oynadık'

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, “48 saat sonra bu maçı oynadık. Yaklaşık 20 gündür antrenman yapamıyoruz. Oyuncularıma bu yüzden teşekkür ediyorum” dedi.

Spor Toto Basketbol Ligi’nin 19. haftasında Fenerbahçe, Ülker Sports Arena’da Galatasaray Odeabank’ı 77-68 mağlup etti. Karşılaşma sonrasında Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic ve Fenerbahçeli basketbolcu Melih Mahmutoğlu açıklamalarda bulundu.

Çok zorlu bir dönemi geride bıraktıklarını söyleyen Obradovic, “Türkiye Kupası’ndan geldik. Çok önemli bir Eurolaegue maçı oynadık. 48 saat sonra bu maçı oynadık. Yaklaşık 20 gündür antrenman yapamıyoruz. Oyuncularıma bu yüzden teşekkür ediyorum. Sonra 1 antrenman yapabildik. Türkiye Kupası’ndan sonra takım içinde ilişkilerden bahsetmiştim. Geçen akşama kadar Udoh’un bu maça çıkması imkansız gibiydi. Maçtan önce bana gelip oynamak istediğini söyledi.

Takım adına çok güzel bir örnek. Önümüzde rahat bir süreç var. Sloukas ve Antic’in durumlarını değerlendirmeye alabileceğiz. Genelde ilk 5’ten iyi katkı alıyoruz. Bugün benchten de katkı aldık” şeklinde konuştu.

İyi mücadele ettiklerini belirten Melih Mahmutoğlu, “Zor geçeceği belliydi. İkinci yarı konuştuklarımızı daha iyi yansıttık. İyi defans yaptık. Bu sonuç ortaya çıktı. Yoğun bir dönemden geçtik. Yorgunduk ama derbi maçlarında yorgunluk olmaz. İki günlük iznimiz var. Euroleague’deki Kızıl Yıldız maçına en iyi şekilde hazırlanacağız" dedi.

Kaynak: İHA