Savur Kaymakamlığı, 52 Okula Spor Malzemesi Dağıttı

Savur Kaymakamlığı, ilçedeki ilkokul, ortaokul ve liseden oluşan 52 okula spor malzemesi dağıttı.

Savur Kaymakamlığı, SODES Projesi kapsamında ilçedeki ilkokul, ortaokul ve liseden oluşan 52 okula spor malzemesi dağıttı.

Savur Kaymakam İdris Koç, spor malzemesi dağıtımında yaptığı açıklamada, tekniğine uygun yapılan spor faaliyetleri ve hareketli bir yaşam küçük yaşta kazanılması gereken bir alışkanlık olduğunu söyledi.

Savur'da sporun gelişmesi için çalışacaklarını dile getiren Kaymakam Koç, şöyle konuştu:

'Spor insan sağlığı için öncelik taşımaktadır. Proje kapsamında verilen eğitimler ile Savurlu gençlerin il genelinde ve bölgemizde yapılacak olan spor müsabakalarında da başarı elde edeceklerine canı gönülden inanıyorum. İlçemizde standartların üzerinde bir spor salonumuz mevcut. SODES projemiz ile spor salonumuz daha aktif hale gelecek ve sporun yıldızları Savur’da parlayacak.'

Kaymakam Koç, daha sonra, okulların ihtiyacı ihtiyaçları doğrultusunda futbol, voleybol, masa tenisi, basketbol topları, basketbol, voleybol filesi, masa tenisi raketi, masa tenisi filesi, kaleci eldiveni, plates minderi, antrenman hunisi, eşofman takımı, forma- şort-tozluk ve atlama ipi dağıttı.

Kaynak: AA