Denizlispor'da Yüzler Gülüyor

Denizlispor, evinde Giresunspor’u ilk ve ikinci yarıda bulduğu gollerle mağlup ederek ligde kalma yolunda önemli bir adım daha attı.

PTT 1. Lig’in 23. haftasında evinde Giresunspor’u ağırlayan Denizlispor, ilk yarıda Recep Niyaz’ın ikinci yarıda Genkov’un attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Denizlispor Teknik Sorumlusu Ümit Metin Yıldız, "Bizim beklediğimiz gibi bir maç oldu. Giresunspor bu ligin saygıyı en fazla hak eden takımlarından birisi. Biz rakibi analiz ederken kendi yapabileceklerimizi hafta içinde çok defa konuştuk ve çalıştık. Zaman zaman oyun içinde olumsuzluklar da oldu. Ama genel anlamda taktiksel olarak oyuna bu kadar saygı duyan, dediklerimizi yapan bir takım çok az gördüm ben. Bu takımın oyun kalitesi yüksek. Yaşanılan olumsuzlukları tamamen bir kenara bıraktık. Oyun kalitesinin de ötesinde insan kalitesi de çok yüksek. Bu bizim umutlarımızı artırıyor. Geleceğe olan inancımızı artırıyor. Takımdaki oyuncuların inancı bizleri çok mutlu ediyor’’ dedi.

GİRESUNSPOR CEPHESİ

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise maçta istedikleri performansı gösteremediklerini kaydederek, "Bu maça Denizlispor’un çok fazla motive olacağını biliyorduk. Denizlispor’un hakkını teslim etmek gerekir. Tüm futbolcuları inanarak oynadı. Denizlispor’un hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını düşünüyorum. Hakemleri de tebrik ederim. Mükemmel maç yönettiler. Biz maalesef iyi oynamadık. Bir türlü üretken olamadık. Golü de erken yiyince erken koptuk oyundan. Çok pozisyona giremedik. Bizim açımızdan verimsiz bir maç oldu ancak hedefimizden asla sapma yok’’ diye konuştu.

Kaynak: İHA