61 saniyelik protesto

Santrayla birlikte futbolcular 61 saniye alkış tutacak. Taraftarlar ise 61. dakikada hep beraber kırmızı kart çıkaracak...

61 saniyelik protesto
Hakem Deniz Ateş Bitnel'in kötü yönetimi nedeniyle adeta isyan eden Trabzonspor büyük bir protesto gösterisine hazırlanıyor. Futbolcular maçın başlama düdüğüyle birlikte saha ortasında 61 saniye alkış tutacak. Eğer santrayı Trabzonspor yaparsa topu rakip Osmanlıspor'a atacak ve ardından rakibin topu kendi arasında döndürmesini bekleyip protesto eylemini gerçekleştirecek. Daha sonra oyuncular tribündeki taraftarları selamlayarak maça devam edecekler. "Haklı İsyan" adıyla düzenlenecek protestoda, kulüp tarafından stadyuma gelen her taraftara dağıtılacak kırmızı kartlar, geleneksel hale gelen 61'inci dakika şovunda gösterilecek. Ayrıca taraftar grupları da kırmızı kart konseptli çeşitli organizasyonlar hazırlayarak protestoda bulunacak.

FIFA'YA DA KIRMIZI KART

Trabzon taraftarları, FIFA Olağanüstü Kongresi öncesinde pankart açarak ellerindeki kırmızı kartonları gösterdiler. Bordo-mavili taraftarlar, Trabzonspor'un hakkının elinden alındığı için böyle bir tepki gösterdiklerini söylediler.