Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri

UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turu maçlarının tamamlanmasıyla birlikte son 16 turuna kalan takımlar belli olacak. Temsilcilerimizden Fenerbahçe turu geçerken, Galatasaray deplasmanda Lazio'ya mağlup olarak elendi.

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde muhtemel rakipleri

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda muhtemel rakipleri belli oldu. Sarı lacivertli ekibin muhtemel rakipleri arasında Braga, Athletic Bilbao, Leverkusen, Sparta Prag, Lazio, Liverpool, Valencia, Shakhtar Donetsk, Borussia Dortmund, Sevilla, Basel, Villarreal, Tottenham, Manchester United ve Anderlecht oldu.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu kura çekimi ne zaman?

İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacak olan kura çekimi 26 Şubat Cuma günü gerçekleştirilecek. Kura çekiminde seribaşı takım uygulaması yapılmayacak ve aynı ülkeden takımlar da bu turda birbirleriyle eşleşebilecek.

Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu kura çekimi saat kaçta, hangi kanalda?

26 Şubat Cuma günü İsviçre'de gerçekleştirilecek kura çekimi saat 14.00'te başlayacak. Kura çekimi TRT ekranlarından naklen yayınlanacak. Aynı zamanda eşleşmeleri FutbolArena'dan da takip edebileceksiniz.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu maçları ne zaman oynanacak?


Avrupa Ligi son 16 turu ilk karşılaşmaları 10 Mart'ta, rövanşları ise 17 Mart'ta yapılacak. Çeyrek finallerin 7 ve 14 Nisan, yarı finallerin 28 Nisan ve 5 Mayıs'ta gerçekleştirileceği Avrupa Ligi'nin final maçı ise 18 Mayıs'ta İsviçre'nin Basel şehrindeki Saint Jakob-Park'ta oynanacak.