Beşiktaş, Derbi Hazırlıklarını Sürdürdü

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında karşılaşacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına devam etti. Sol bek İsmail Köybaşı arka adelesindeki çekme nedeniyle takımdan ayrı çalıştı.

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde siyah-beyazlı takım bugün sabah saatlerinde derbi maçı hazırlıklarına devam etti. Güç ve kuvvet çalışmalarıyla başlayan idman, 5’e 2 top kapma çalışmaları ile sürdü. Ardından taktik idman yapan siyah-beyazlılarda, istasyonların arasından geçen futbolcular koordineli şut çalışması gerçekleştirdi. Şut çeken futbolcular deparla kanatlardan gelen ortalara kafa vuruşu yaptı. Özellikle Mario Gomez ve Cenk Tosun yan topları boş geçmedi. Antrenmanın son bölümünde çift kale maç yapan siyah-beyazlılar as kadro ve yedek kadro olarak ayrıldı. Sakatlıktan yeni dönen Gökhan Töre çift kalede hırslı bir görüntü sergilerken, Cenk Tosun ise şık gollere imza attı. Çift kale idman sırasında Teknik Direktör Şenol Güneş, stoper Alexis’i çağırarak sert uyarılarda bulundu.

Beşiktaş’ın bugünkü idmanında arka adalesinde çekme olan İsmail Köybaşı ilk olarak salonda çalıştı. Ardından düz koşu yapan tecrübeli sol bek çalışmalarını tamamladı.

Siyah-beyazlı takım Fenerbahçe maçı hazırlıklarına yarın sabah yapacağı antrenmanla devam edecek.

Kaynak: İHA