Uşak Sportif'in Yeni Başkanı Ömer Özden

Spor Toto Basketbol Ligi takımlarından Uşak Sportif’in Yönetim Kurulu Başkanı Arif Akçakaya’nın istifasıyla boşalan koltuğa Ömer Özden geldi.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, 22.02.2016 tarihi itibari ile Yönetim Kurulu Üyesi olan Uşaklı işadamı Ömer Özden’in yönetim kurulunda yapılan oylama ve alınan kararla Arif Akçakaya’nın istifası sonucu boşalan Yönetim Kurulu Başkanlığına getirildiği belirtildi.

Açıklamada yeni Başkan Özden şunları söyledi; “Uşak Sportif basketbol takımımızın Yönetim Kurulu oylaması neticesinde, eski Başkanımız Arif Akcakaya’ dan devralarak Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenmiş bulunmaktayım. Kendisine verdiği veda kararının hayırlı olmasını diliyor, Yönetim kurulu üyeliğim süresince kulübümüz için beraber çalışmaktan onur duyduğumu belirterek, emeklerine teşekkür ediyorum. Desteğinin her zaman arkamızda olacağını biliyorum. Daha önceden de olduğu gibi takımımız için elimizden gelen desteği Yönetim Kurulumuzdaki arkadaşlarımla beraber yapmaya devam edeceğiz. Yeni görevimin kulübümüze ve camiamıza hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hafta sonu evimizde oynayacağımız Uşak Sportif - Torku Konyaspor müsabakası çalışmalarına hızla devam etmekteyiz. Takımımıza şimdiden başarılar diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA