'Seneye Avustralya'da Yarışmak İstiyorum'

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu:'Bu sezonu iyi geçirirsem seneye Avustralya'da yarışmayı hedefliyorum'.

2016 Dünya Supersport Şampiyonası’nın ilk yarışının koşulacağı Avustralya’da milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu’na destek olmak için bulunan Avrupa Superstock 600 şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu, 'Bu sezonu iyi geçirirsem seneye buraya geleceğim' dedi.

Phillip Island pistinde 28 Şubat Pazar günü yapılacak yarış öncesi tüm hazırlıklarda Kenan Sofuoğlu’na eşlik eden Toprak, hocasının yanından bir an bile ayrılmıyor.

Avustralya’ya gelişi hakkında AA muhabirine açıklamada bulunan genç motosikletçi, ilk kez bulunduğu Phillip Island’da yarış pistini görmesinin kendisine tecrübe kazandıracağını belirterek, 'Avustralya’ya ve bu piste ilk defa geldim. Henüz yarışmak nasip olmadı ama Kenan ağabeye yardıma geldim. Bu sezonu iyi geçirirsem seneye Avustralya'da yarışmayı hedefliyorum' dedi.

- 'Şu anki hedefim Superbike'

Sezonu iyi geçirmesi durumunda dünya şampiyonasında mücadele etmeyi hedeflediğini söyleyen Toprak, yarışmak istediği kategorinin ise Superbike olduğunu belirtti.

Bu sezonu da Avrupa şampiyonu olarak tamamlamayı amaçladığını, sonrasında dünya şampiyonasında yarışmayı hedeflediğini vurgulayan Toprak Razgatlıoğlu, 'Her şey bu seneye bağlı. Güzel derece yaparsam dünya şampiyonasına katılacağım. Beklediğim dereceyi yapamazsam seneye de aynı yerde, yine aynı şekilde yarışacağım. MotoGP'de yarışmak isterim ama şu anki hedefim Superbike' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA