Çatkıç Açıklaması 'Trabzonspor Maçı Belki Dönüm Noktası Olur'

Eski milli kaleci ve yorumcu Ömer Çatkıç, "Bence en büyük problem gözlemci raporları. Oynanan maça bakıyorsun bambaşka, gözlemci raporu bambaşka. Galatasaray-Trabzonspor maçı belki bir dönüm noktası olur" dedi.

Eski milli kaleci ve yorumcu Ömer Çatkıç ile Teknik Direktör Zafer Biryol, moderatörlüğünü Hakan Dede’nin yaptığı TGRT Haber’de yayınlanan ’Tarafsız Saha’ programında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

ÇATKIÇ: "BU MAÇ BELKİ DÖNÜM NOKTASI OLUR"

Eski milli kaleci ve yorumcu Ömer Çatkıç, dünkü Galatasaray - Trabzonspor maçında tartışılan hakem kararlarının ardından, "Futbolcu ve antrenörler hata yaptığı zaman onun cezasını çekiyor. Belki o takımla 1 yıl sonra sözleşme imzalamıyor, ekonomik olarak da sıkıntısını çekiyor ama hakem hata yaptığı zaman aynı şekilde karşılığını almıyor. Dinlendiriliyor, hakemliğe devam ediyor. Bence en büyük problem gözlemci raporları. Oynanan maça bakıyorsun bambaşka, gözlemci raporu bambaşka. Bu maç belki bir dönüm noktası olur" diye konuştu.

BİRYOL: "BU KADAR ELEŞTİRİYE YIKILMAMAK İNANILMAZ BİR ŞEY"

Galatasaray’da eleştirilere uğrayan Sabri Sarıoğlu hakkında açıklamalarda bulunan eski futbolcu ve Teknik Direktör Zafer Biryol ise Sabri’nin bu kadar eleştiriyi kaldırmasının kolay olmadığını söyledi.



Biryol, "Bu kadar eleştiriye yıkılmamak inanılmaz bir şey. Her gelen hoca onu oynatıyor. Dışarıdan görülmeyen, içeride görülen bir şey var ki Sabri’yi oynatıyorlar. Kadro dışı kaldığı zaman U-21 takımına gitti oynadı. Özveriyle oynadı. Sabri bu yüzden oynuyor. Kalite dersen Linnes çok çok önde ama bir şeyler eksik demek" değerlendirmesinde bulundu.

Biryol, dünden bu yana gündemi meşgul eden hakem hataları ile ilgili ise, "Futbolcuların birinci amacı sanki hakemi kandırmak. En ufak bir dokunmada öyle bir bağırıyorlar ki; bir bakıyorsun sonra hemen ayağa kalkıyorlar. Bu bir tek hakemlerin problemleri değil bu sorun" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA