Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Buz Açıklaması

'Vartaş Elazığspor karşısında tarihi bir galibiyet aldık'.

PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, Vartaş Elazığspor karşısında tarihi bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Buz, Türkiye Futbol Federasyonu Antrenman Sahası'ndaki idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, dün deplasmanda karşılaştıkları Vartaş Elazığspor maçından 3-0'lık galibiyetle ayrıldıkları için çok mutlu olduklarını ifade etti.

Karşılaşmada iyi oynadıklarını sonucun daha farklı da olabileceğini aktaran Buz, 'Vartaş Elazığspor karşısında tarihi bir galibiyet aldık. Tarihe geçtik, herhalde ilk deplasman galibiyetiydi o nedenle çok mutluyuz. Daha çok Malatyalılara bu mutluluğu tattırabildiğimiz için çok sevinçliyiz' dedi.

Buz, bu hafta lider Adanaspor'u konuk edeceklerini belirterek, 'Kolay bir maç olmayacak. Öncelikle bu maça odaklanacağız, sonra maç maç önümüze bakacağız' değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan Alima Yeni Malatyaspor, Adanaspor maçının hazırlıklarına Türkiye Futbol Federasyonu Antrenman Sahası'nda yaptığı antrenmanla başladı.

Kaynak: AA