Albayrak Açıklaması 'Hakemin Ön Planda Olmadığı Bir Maç Diliyorum'

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Fenerbahçe derbisi ile ilgili, "Kadıköy’de de centilmence hakemin ön planda olmadığı, hak edenin kazandığı bir derbi olmasını arzu ediyoruz. İnşallah moralli iyi hazırlanmış şekilde gideceğiz" dedi.

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, 1-0 kazandıkları Gençlerbirliği maçı sonrası yaptığı açıklamada, çok mutlu olduklarını belirterek, “Bütün taraftarlarımızla, camiamızla kenetlendik, inandık, bu maça da çok iyi hazırlandık. Çok güzel bir futbolla 1-0 galip geldik. İlk önce buraya gelip bizi yürekten destekleyen taraftarlara teşekkür ediyorum. Çok güzel bir galibiyet aldık” diye konuştu.

“HAK ETMEDİĞİMİZ BİR ŞEY İSTEMİYORUZ”

Galatasaray-Trabzonspor maçındaki hakem kararları ile ilgili ise Albayrak, “Türk futbolunu bir yere getirmek istiyorsak herkes ev ödevini iyi yapacak. Bizler ödevimizi iyi yapacağız. Futbolcular oynayacak. Hakemlerin ön planda olmadığı futbolun ön planda olduğu günleri özlüyoruz. Herkes de onu istiyor. Dün akşamki maça da bir de dönmek istiyoruz. Bir mihenk taşı oldu. Biz hep aynı şeyi söylüyoruz. Biz hak etmediğimiz hiçbir şey istemiyoruz. Adilane yönetsinler gördüklerini çalsınlar. Cesurca her şeyi görsünler. Bununla ilgili zaten sizler de çok iyi biliyorsunuz en çok canı yanan camia biziz. 2004 yılında 5 kırmızı kart olan maçı unutmuyoruz. Dün akşam da futbol ön planda olmadı. Biz Beşiktaş olarak hep mağdur olan tarafa doğru empati duyarız. O yüzden inşallah futbolun ön planda olduğu hakemlerin konuşulmadığı maçlar izleriz bu da Kadıköy’e yansır. Kadıköy’de de centilmence hakemin ön planda olmadığı, hak edenin kazandığı bir derbi olmasını arzu ediyoruz. İnşallah moralli iyi hazırlanmış şekilde gideceğiz” şeklinde konuştu.

“LİDER OLMAK ÖNEMLİ”

Lider olmanın her zaman iyi olduğunu belirten Albayrak, “Çünkü özgüvenlisiniz iyi top oynuyoruz kendimize güveniyoruz. Camiamızla iyi kenetlendik sizler de görüyorsunuz taraftarlarımızın arzusunu şevkini o yüzden lider olmak önemli” dedi.

Metin Albayrak, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın taraftarlarla üçlü çektirmesiyle ilgili ise, “Keyiften demek ki. Çünkü biz de taraftarız yöneticiyiz ama sonuçta Beşiktaş taraftarıyız” dedi.

Kaynak: İHA