Elazığspor - Malatyaspor Maçının Ardından

Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Coskun Demirbakan, gerilimi yüksek bir maç olduğunu ve sakin olmaya çalışsalar da başaramadıklarını söylerken, Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, haklı bir galibiyet aldıklarını kaydetti.

PTT 1. Lig’in 22. haftasında Vartaş Elazığspor, evinde karşılaştığı Alima Yeni Malatyaspor’a 3-0 mağlup oldu. Maçının ardından her iki takımın teknik direktörü basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Gerilimi yüksek bir maç olduğunu belirten Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Çoskun Demirbakan, “Ne kadar sakin olmaya çalışsak da başaramadık. Neticeye çabuk gitme adına oyunun ilk bölümü telaşa döndü. O an gol oldu. Netice ile futbolcular o an psikolojik olarak oyundan düştü. Yine toparlandık ama ikinci devrede de gol yedik. Daha önce söyledim, profesyonelliğin anahtarı tutarlılıktır" dedi.

Mazeret ve şikayet etmediklerinin altını çizen Demirbakan, "Biz bu maçta ders aldık. Taraftarımızdan özür dileriz. Onları mutlu edemedik ama inansınlar ki sezonun sonunda ilk ikide olan takım Süper Lig’e çıkacak ve hiç merak etmesinler onlardan biri de Elazığspor olacak” diye konuştu.

MALATYASPOR CEPHESİ

Alima Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü İrfan Buz ise bugün net bir skorla, iyi bir futbolla çok önemli bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

Haklı bir galibiyet aldıklarını aktaran Teknik Direktör Buz, "Çok iyi mücadele ettik. Gol pozisyonlarına girdik ve onları da değerlendirdik. Derli toplu oynadık. Bizim için bu maç alt sıralardan kurtulma açısından çok önemliydi. Geçen hafta Karabük’ü yendik. Bu hafta Elazığ deplasmanı çok zor bir deplasman, çok iyi ve saygı duyduğum bir rakip. Bu 3-0’lık galibiyeti Malatyaspor taraftarlarına armağan ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA