Yıldırım Açıklaması 'Bu Statlar Boşuna Yapılmıyor'

Bursaspor’un golcü ismi Sercan Yıldırım, Fenerbahçe maçına ilişkin yaptığı açıklamada, "Maçın hakkı beraberlikti" dedi. Genç oyuncu, maçın seyircisiz oynanmasına ilişkin ise, "Bu statlar boşuna yapılmıyor, bu statlar taraftarlarla güzel. Passolig diye bir şey çıktı. En azından bir kişinin hareketi tüm stada mal olmamalı” diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında sahasında Fenerbahçe ile karşılaşan Bursaspor, sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan yeşil-beyazlıların golcü ismi Sercan Yıldırım, “Maç değerlendirmesinden önce şehitlerimizin yakınlarına başsağlığı diliyorum. Hem Ankara’da hem de Diyarbakır’da olan olaylar gerçekten çok üzücü. Bugün taraftarsız sahaya çıktık. Çok üzüntülüyüz. Belki taraftarımız olsa daha iyi oynayabilirdik. Bu konuda da çok üzüntülüyüz. Maçta güzel şeyler de oldu. Pozisyonlara da girdik. Fenerbahçe de pozisyonlara girdi. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Özellikle Şamil, Hosogai ve Harun kardeşimi tebrik etmek istiyorum. Gerçekten çok iyi mücadele ettiler defansif olarak. Biz de elimizden geldiğince mücadele ettik ve skora yönelik oynama çalıştık ama bulamadık. Maçın hakkı da beraberlikti. Önümüzdeki Eskişehirspor maçı çok önemli maç. İnşallah oradan 3 puanla ayrılıp üst sıralara tırmanmak istiyoruz” dedi.

"BU STATLAR BOŞUNA YAPILMIYOR"

Seyircisiz oynama cezasını da değerlendiren Yıldırım, "Çok üzücü bir durum. Sadece bizim tarafımız değil, Fenerbahçe tarafı da gelemedi. Bu statlar boşuna yapılmıyor, bu statlar taraftarlarla güzel. Passolig diye bir şey çıktı. En azından bir kişinin hareketi tüm stada mal olmamalı. Benim fikrim bu. Ne düşünüyorlar onu bilemem. Karşılaşmayı çok etkiledi. Trabzonspor maçında taraftarların büyük desteği ile maçı kazandık. O yüzden de çok üzüntülüyüz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA