TREDAŞ Spor, Tekirdağ Genç Erkekler Basketbol Ligi'nin Şampiyonu

Tekirdağ Genç Erkekler Basketbol Ligi’nde 2015-2016 sezonunda 10 maçta 10 galibiyet alarak Final Grubu rekoru kıran TREDAŞ Spor, düzenlenen tören ile şampiyonluk kupasını aldı.

Tekirdağ İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu’nda sezonun son maçında TREDAŞ Spor, rakibi Tekirdağ Gençlik Spor Kulübü’nü 104-63 skorla mağlup ederek Final Grubu’nda 10 maçta 10 galibiyetle Şampiyon oldu.

Maçın hemen ardından TREDAŞ Spor’lu basketbolcular, teknik ekip ve yöneticilerin sevinci görülmeye değer anlar yaşattı.

Sevinç gösterilerinin ardından Kupa Seremonisine geçildi.

TREDAŞ Spor Kulübü Başkanı Bünyamin Gılbaz, TREDAŞ Spor Başkan Yardımcısı Zeki Çalışkan ve TREDAŞ Spor Genel Menajeri Mesut Uçar’ın da hazır bulunduğu törende, TREDAŞ Spor’a şampiyonluk madalyalarını ve kupasını Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Abdulkerim Kasap verdi.

TREDAŞ Spor Kulübü Başkanı Bünyamin Gılbaz, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, antrenör, oyuncu ve tüm ekibi kutladığını belirterek, TREDAŞ Spor’un tarihinin başarılarla dolu bir kulüp olduğunu ifade etti.

TREDAŞ Spor’un tarihinin başarılar ile dolu olduğunu belirten Gılbaz, 'Sponsorumuz IC Holding’in katkılarıyla bu başarılara bir yenisini daha ekledik. Bundan sonraki hedefimiz Marmara Grup Şampiyonası’nda Tekirdağ’ı ve TREDAŞ’ı en iyi şekilde temsil ederek bir üst turnuvaya yükselmek olacaktır' dedi.

Antrenör Hakan Gamtüre de,sabır, istikrar, çok çalışmak ve alt yapıya verdikleri önem ile şampiyonluğu hak ettiklerini söyledi.

Zafer kazanmanın büyük emek istediğini ifade eden Gamtüre, 'Kocaman yüreği olan tüm oyuncularımı sezon boyunca verdikleri mücadele için kutluyorum. Yıllardır alt yapıya verdiğimiz önemin meyvelerini toplamaya başladık. TREDAŞ Spor Basketbol Kulübü artık sadece Tekirdağ’ın değil Türkiye’nin bir markası haline geldi. Bu güçlü markayı sağlayan sponsorumuz IC Holding’e teşekkür ediyoruz' diye konuştu.

Törene, Tekirdağ Basketbol İl Temsilcisi Burhan Ertetik ile Tekirdağ Basketbol İl Hakem Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Koşar da katılarak, dereceye giren takımlara ödüllerini verdi.

Kaynak: AA