Lassa'nın Arda Turan'lı İlk Global Reklam Filmi Bugün Yayınlanacak

Dünyanın en ünlü spor kulüplerinden FC Barcelona'ya 'Global Resmi Lastik Partneri' olan Lassa tarafından çekilen reklam filmi Türkiye ve dünyada aynı anda bugün yayına girecek.

Brisa'dan yapılan açıklamaya göre FC Barcelona'nın 4 branştaki salon takımlarının isim ve forma sponsorluğunu üstlenen ilk marka olan Lassa'nın, kulübün dünyaca ünlü oyuncularının dayanıklılığını test ettiği reklam filmi bugün yayınlanıyor. Arda Turan'ın baş rolünü üstlendiği reklamda, FC Barcelona'nın zorlu mücadelelere hazırlandığı antrenman görüntüleri yer alıyor.

Reklam filmine Lassa lastiklerinin dayanıklılığı ve sağlamlığı ilham verirken; Barcelonalı oyuncular Lassa lastikleri ile yapılan dayanıklılık antrenmanında sınırlarını test ediyor ve birbirleriyle yarışıyor.

Filmde Arda Turan'a, FC Barcelona'nın dünyaca ünlü futbolcuları Gerard Pique, Luis Suarez, Neymar Jr. ve Ivan Rakitic'in yanı sıra kulübün basketbol takım kaptanı Juan Carlos Navarro ve Hentbol takım kaptanı Victor Tomas de eşlik ediyor.

- Lassa'nın yeni reklam filmi 54 ülkede yayında

FC Barcelonalı oyuncuların birbirlerini en sert şekilde test ettiği filmde, Lassa'nın uluslararası marka elçisi Arda Turan önemli bir dayanıklılık ve yetenek sınavından geçiriliyor.

Takıma yeni katılan Arda Turan antrenmanını bitirdikten sonra sahayı terk ederken; Gerard Pique, Arda'ya 'Ben gidebilirim sen kalacaksın' diye takılarak, Arda'yı bu zorlu şartlarda daha çok çalışması için teşvik ediyor.

Bunun üzerine zorlu antrenmanların yapıldığı ve sır gibi saklanan hangara giren Arda, burada Lassa lastikleriyle hayatının en zorlu antrenmanlarından birini gerçekleştiriyor.

Arda Turan, bu zorlu antrenman sırasında takım arkadaşlarına hem yeteneklerini hem de dayanıklılığını bir kez daha gösteriyor.

Lassa'nın yeni reklam filmi, Türkiye'deki televizyon kanallarında ve Eurosport'un uydu aracılığıyla direkt yayın yaptığı 54 ülkede izlenebilecek.

Kaynak: AA