Guardiola’nın listesindeki Türk!

İspanyol Sport Gazetesi, Guardiola ile City’de büyük değişim yaşanacağını, transfer listesinde Bravo, Alaba, İlkay, Pogba ve Verrati gibi isimler olduğunu yazdı.

İspanyol Sport Gazetesi, Guardiola ile birlikte bu yaz Manchester City'de büyük değişim yaşanacağını öne sürdü. Bugünkü teknik adam Pellegrini ile Guardiola'nın futbol felsefeleri zıt olmamasına karşın Katalan teknik adamın takımdan birçok ismi göndererek kendi anlayışına daha uygun oyuncularla yola çıkacağı ifade edildi. Gazetede Hurt, Toure, Kolarov, Clichy, De Michelis, Mangala, Sagna, Nasri ve Fernandinho gönderilecek oyuncular arasında sayıldı. Satılacak futbolculardan elde edilen gelirin üzerine 200 milyon Euro eklenerek Guardiola'yı dev bir transfer bütçesi verilecek.

Kaleye Barcelona'dan Bravo ve Real Madrid'den Keylor Navas'tan birinin transferinin hedeflendiğini belirten Sport, savunmanın Zabaleta dışında üç yeni isimden (John Stones/Everton, Aymeric Laporte/Athletic Bilbao, Alaba/Bayern) oluşacağını öne sürdü. Pogba (Juventus), Verrati (Paris Saint Germain), İlkay Gündoğan (B.Dortmund), Modric (Real Madrid) gibi önemli orta saha oyuncuları ile bu bölge güçlendirilirken Sterling, Agüero, Silva, De Bruynegibi klas ayakların bulunduğu forvete de Dybala'yı Juventus'tan koparmak planlar arasında.

Bu durumda Guardiola'nın Manchester City için proje 11'i de şöyle oluştu: Bravo – Zabaleta, Stones, Laporte, Alaba – Pogba, Verrati, Silva – Sterling, Agüero, De Bruyne