Stefano Pıolı Açıklaması 'Evimize Çok Küçük Bir Avantajla Dönüyoruz'

Lazio Teknik Direktörü Stefano Pioli, Galatasaray maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Maça beklediğimden 4-5 farklı isimle başladılar fakat bizim beklediğimiz, Avrupa’da bildiğimiz Galatasaray vardı sahada. Evimize çok küçük bir avantajla dönüyoruz” dedi.

UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ilk maçında İtalyan temsilcisi Lazio, deplasmanda Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulunan Lazio Teknik Direktörü Stefano Pioli, maçın skorunun normal olduğunu belirterek, "Kazanmayı istiyorduk, fırsatlar geçti elimize ama değerlendiremedik. İlk 10 dakika iyi oynadık ama yediğimiz gol bütün dengemizi bozdu. Evimize çok küçük bir avantajla dönüyoruz. Maça beklediğimden 4-5 farklı isimle başladılar fakat bizim beklediğimiz, Avrupa’da bildiğimiz Galatasaray vardı sahada. Biz elimizden geleni yaptık, şimdi öteki maçı düşünüyoruz” dedi.

“GALATASARAY DENGELİ BİR KADROYLA ÇIKTI"

Bir basın mensubunun, “Galatasaray’ın bu kadar korkak bir şekilde oynayacağını düşünüyor muydunuz?” sorusuna ise İtalyan teknik adam, “Galatasaray bence çok dengeli bir kadroyla çıktı sahaya. Bu dengeyi de gösterdi. Fakat karşılarında da Lazio var. Hücum organizasyonlarında onların işlerini zorlaştırmaya çalıştık. Bunu da başardığımızı düşünüyorum” cevabını verdi.

Kaynak: İHA