Sinan Engin 3 büyükleri değerlendirdi

Türkiye'nin en önemli spor adamlarından Sinan Engin, 3 büyüklerin son haftalardaki performansını değerlendirdi.

İşte o yazıdan bir bölüm;

VAN PERSİE VE PEREİRA GERGİNLİĞİ ÇÖZÜLMELİ


Fenerbahçe son haftaların en iyi futbolunu oynadı. Kasımpaşa ve Moskova maçı Fenerbahçe'nin sezonun en iyi, en kuvvetli oynadığı maçlardı. Yalnız Fenerbahçe Pereira ile ilgili önemli bir sorun yaşıyor. Bu Pereira- Van Persie sorunu çözülmezse Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışı çok daha zorlaşabilir.

YAPMA GOMEZ

Mario Gomez'in, Şenol Güneş'e yaptığı hareket ayıptı. Oyundan çıkarken tepki göstermesi çok yanlıştı. Ama Şenol Hoca çok tecrübeli olduğu için bunları halledebilir. Buradaki en büyük sıkıntı Beşiktaş'ın savunma hattındaki sıkıntısı. Stoperlerin sakatlanması çok büyük bir handikap. Şu an Beşiktaş, Mersin maçını kazanarak istediğini aldı. Trabzon maçı var bu arada tabii yorgunluk olacak. Trabzon'un da Beşiktaş'ın da bu maçı mutlaka kazanması gerekiyor.

GALATASARAY'DA KOLTUKLAR KORUNABİLECEK Mİ?

Galatasaray, Türkiye Ligi'nde formalite maçı oynayacak. Önümüzdeki sezonun takımını hazırlayacak. Ama en büyük sıkıntı sezon sonuna kadar Mustafa Denizli ve Dursun Özbek koltuğunu koruyabilecek mi? Taraftardan kötü maçlarda protestolarda bulunabilir. Bu iki futbol adamını da etkileyebilir. Dolayısıyla iki isme de istifa getirebilir.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN