Trabzonspor Futbol Koordinatörü Büyükaydın Açıklaması

'Bugünkü antrenmanda teknik direktörümüz Hami Mandıralı ile oyuncularımız Marko Marin ve Aykut Demir arasında sorun yaşandığı iddia edilen haberler gerçek dışıdır'.

Trabzonspor Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın, teknik direktör Hami Mandıralı ile futbolcular Marko Marin ve Aykut Demir arasında sorun yaşandığı iddia edilen haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Büyükaydın, bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamasında, Galatasaray maçı öncesi neşeli ve moralli bir şekilde çalışmaları sürdürdüklerini ancak bu tür haberlerin takım üzerinde olumsuz hava oluşturduğunu belirtti.

Kayserispor galibiyetinin Galatasaray maçı öncesinde takıma büyük bir moral olduğunu ifade eden Büyükaydın, şunları kaydetti:

'Teknik ekibimiz ve futbolcularımız bu moral ve motivasyonla Galatasaray maçına hazırlanmaktadır. Durum böyleyken bugünkü antrenmanda teknik direktörümüz Hami Mandıralı ile oyuncularımız Marko Marin ve Aykut Demir arasında sorun yaşandığı iddia edilen haberler gerçek dışıdır. Antrenmanın son bölümüne doğru teknik direktörümüz Hami Mandıralı kendini yorgun hissedenlerin antrenmandan çıkabileceğini söylemiş, Marin antrenmandan çıkmıştır. Diğer bir oyuncumuz Aykut Demir ise koşu yaparak çalışmasını tamamlamıştır. Birlik ve beraberlik duygusuyla son derece konsantre bir şekilde hafta sonu oynayacağımız Galatasaray maçına hazırlanırken bu tür haberler konsantrasyonumuzu bozmakta ve bizleri olumsuz etkilemektedir.'

Kaynak: AA