Şenol Güneş Açıklaması 'İnsanlığın Öldüğü Bir Günü Yaşıyoruz

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “İnsanlığın öldüğü bir günü yaşıyoruz. Bunu yapanların insan olması mümkün değil. Bunun ne devlet ne de hükümetle alakası yok. Türkiye üzerine oynanan oyunlardan sadece devlete ve hükümete iş düşmüyor. Etrafımızda böyle kötü niyetli olanlar varsa, Bizim de yok etmek için katkımız olması gerekiyor” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 18. hafta erteleme maçında Beşiktaş, İçel İdmanyurdu’nu 1-0’lık skorla mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında siyah-beyazlı Teknik Direktör Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.

“OYUNA HAKİMDİK”

“Hava şartlarından en çok etkilenen takımız” diyerek sözlerine devam eden Şenol Güneş, “Bugün de maça yarım saat geç başladık. Oyuna hakimdik. Geride iyiydi, iyi bastık ama hücumda olup da tempolu oynamadık. Kendi oyunumuzun altında bir oyun oynadık. Hareketli olamadık. Pas yüzdemiz düşük kaldı. Oyun keyfi kaçtı. 3 puanı biz hak ettik. İçel İdmanyurdu’nun kaybedecek bir şeyi yoktu” ifadelerini kullandı.

“BEN DE İLK DEFA BU HAKEMLE MAÇI KAZANDIM”

Maçın hakemi Barış Şimşek hakkında gelen bir soru üzerine Güneş, “Barış Şimşek Trabzonlu ben de ilk defa bu hakemle maç kazandım. Ayrıca bu maçı göğsünden FIFA kokartı alınmış hakem yönetti. Farkı hepimiz gördük. Hiçbir takdir hakkını bizden yana kullanmadan, adil bir yönetim gösterdi” açıklamalarında bulundu.

“ZAMAN ZAMAN ETKİSİZ OLUYORLAR”

“Mario Gomez’in tepkisi olmadı” diyen Şenol Güneş, “Tokalaştık. Gökhan sıradan bir oyuncu değil, Gomez de öyle değil. Mario, Oğuzhan önemli oyuncularımız. Onlar iyi olunca işimiz daha kolay oluyor. Zaman zaman etkisiz oluyorlar bu da normal. Toparlayacağız. Gayretleri, niyetleri iyi ama daha etkili olduklarında oyuna ağırlıkları daha etkili oluyor” ifadelerini kullandı.

“FENERBAHÇE İLE İLGİLİ ZATEN HİÇ KONUŞMUYORUM”

Fenerbahçe maçıyla alakalı gelen bir soru üzerine Şenol Güneş, “Biz bugünü yaşadık yaşamaya devam ediyoruz. Diğer maçlar hakkında konuşmuyorum. Fenerbahçe ile ilgili zaten hiç konuşmuyorum. Rakiple ilgili hiç konuşma yapmadım” dedi.

“İHTİYAÇ OLURSA OYUNA GİRERİM DİYE DÜŞÜNDÜM”

Montunun üzerine giydiği turuncu yeleği giymesine esprili bir yanıt veren Güneş, “İhtiyaç olursa oyuna girerim diye düşündüm. Hakem rica etti. Mont olunca üzerine giymem gerekti. Isı değişikliği olunca böyle oldu. Biz de sahaya çıktık mont aldım. Birden bire hava değişti, sis var rüzgar var. Sis getiren bir rüzgar vardı. Artık bize yolluyorlar bunları” diye konuştu.

Kaynak: İHA