Özyakup Açıklaması 'Bizim İçin 3 Puan Çok Önemliydi'

Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Oğuzhan Özyakup, İçel İdmanyurdu galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, "Bizim için 3 puan çok önemliydi" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 18. hafta erteleme maçında Beşiktaş, İçel İdmanyurdu’nu 1-0 mağlup etti. Maçın ardından siyah-beyazlı takımın yıldız ismi Oğuzhan Özyakup, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İlk olarak Ankara’daki terör saldırısından dolayı çok üzgün olduklarını vurgulayan genç futbolcu, "Şehit yakınlarına ve ailelerine başsağlığı diliyorum" dedi.

Maçla ilgili değerlendirmesinde ise Oğuzhan Özyakup, "Maçın öneminin farkındaydık. İçel İdmanyurdu da sonuçta düşmemek için mücadele ediyor. Çok mücadeleci oynayacaklarını biliyorduk. Maçta 1-0 öne geçtikten sonra yine pozisyonlar bulduk. Bizim için 3 puan çok önemliydi. Bunun için mutluyuz" diye konuştu.

Özyakup, karşılaşmanın yoğun sis altında oynamasıyla ilgili olarak ise şu ifadeleri kullandı:

"Takım olarak çok odaklanmıştık bu maça. Bütün oyuncular oynamak istiyordu. Ne kadar istekli olduğumuzu da gösterdiğimizi düşünüyorum. Herkes iyi zeminde ve havada oynamak ister ama futbolda bunlar da var. Bugün tekrar iyi bir takım olduğumuzu gösterdik."

Kaynak: İHA