'Hepimizin Yüreği Yanıyor'

Beşiktaş İletişimdem Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak, “Ülkemizde yaşanan çok üzücü bir haberle maça başladık. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerinin ve tüm Türkiye’nin başı sağ olsun” dedi.

Siyah-beyazlı takımın İçel İdmanyurdu’nu 1-0’lık skorla mağlup ettiği maçın ardından Beşiktaşlı Yönetici Metin Albayrak hem müsabaka hem de Ankara’da yaşanan terör saldırısıyla alakalı açıklamalarda bulundu.

“Ülkemizde yaşanan çok üzücü bir haberle maça başladık” diyerek sözlerine başlayan Albayrak, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerinin ve tüm Türkiye’nin başı sağ olsun. Böyle ortamlarda maçı konuşmak ne kadar doğru bilemiyorum. Hepimiz gerçekten çok üzgünüz. Hayat devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Metin Albayrak, “Ertelenen maçı kazandığımız için çok mutluyuz. Yine hava şartları malum. Karşılaşmaya biraz tedirgin başladık. Ancak hakem Barış Şimşek maçı oynattı. Bu hava şartlarında zor da olsa maçı kazandık. Mutluyuz önümüze bakıyoruz ve hafta sonunda oynayacağımız Gençlerbirliği maçına hazırlanacağız. Maçla ilgili fazla bir şey söylemek istemiyorum. Malum hepimizin yüreği yanıyor” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Kaynak: İHA