Trabzonspor'a Motivasyon Desteği

Spor Toto Süper Lig’de tarihinin en sıkıntılı günlerini geçiren Trabzonspor, oyuncuların kaybolan morallerini ve öz güvenlerini yeniden toparlama adına kolları sıvadı.

Bordo-mavililerde başta başkan Muharrem Usta olmak üzere tüm yöneticiler ve Teknik Direktör Hami Mandıralı takımın içinde bulunduğu sıkıntılı süreçten etkilenen oyuncuları, bu ortamdan çıkarma adına Yeditepe Üniversitesi Öğretim Görevlisi Kişisel Gelişim Uzmanı ve Motivasyon Konuşmacısı Ömer Çam’ı Kayserispor maçı öncesi Trabzon’a davet ederek motivasyon desteği aldı. İki gün takımla birlikte olan A’dan Z’ye takımın içinde yer alan tüm unsurlarla bire bir ve toplu konuşmalar yaparak oyuncuların morallerini yükseltici ve öz güvenlerini yeniden kazanma adına özel çalışmalar yapan Çam, bordo-mavili takımın Kayserispor’u 2-1 yendiği müsabakayı da tribünden izleyerek oyuncuların saha içindeki davranışlarını gözlemledi.

2011-2013 sezonlarında 1461 Trabzon takımının çıkışa geçtiği yıllarda takımının motivasyon koçluğunu yapan Çam, Trabzonspor takımına da Kayserispor maçı öncesi bazı dokunuşlar yaptı. Oyuncularla yaptığı konuşmalarda kendi hayat hikayesini anlatan ve Trabzonspor’un bugünlere nasıl geldiği noktasında fikirlerini anlatarak etkileyici konular üzerinde duran Çam, takımdaşlık ve tek yürek vurgusu üzerinde durdu. Yaptığı motivasyon konuşmalarıyla takımın enerjisini artıran Ömer Çam, takımla birlikte olduğu süre boyunca eğlenceli faaliyetlerde yaparak moralleri yükselti.

GALATASARAY MAÇI ÖNCESİNDE BENZERİ UYGULAMA

Spor Toto Süper Ligin 22. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da Teknik Direktör Hami Mandıralı, benzer bir uygulamayı daha hayata geçirmeyi planlıyor. Kayserispor maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında destek aldıklarını ve Kişisel Gelişim Uzmanı ve Motivasyon Konuşmacısı Ömer Çam’a teşekkür eden Hami Mandıralı, uygulamadan aldığı verimi Galatasaray maçı öncesinde gerçekleştirerek oyuncuların zorlu maç öncesi hem morallerini hemde enerjilerini yüksek tutmayı hedefliyor.

Kaynak: İHA