Burak Yılmaz: Taraftara kırgın değilim

Galatasaray'dan Çin'e transfer olan Burak Yılmaz, yeni takımının Dubai'deki kampına katılmak için İstanbul'dan ayrılırken Derin Futbol'a çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Burak Yılmaz: Taraftara kırgın değilim
Galatasaray'dan ayrıldığı için üzgün olduğunu söyleyen Burak Yılmaz 'Çok farklı duygular, Hem üzülüyorum hem sevinçliyim. Takımımdan ayrıldığım için üzüntülüyüm. Hayırlısı böyleymiş. Ağladığımda transferim 1 gün önce gerçekleşmişti. Konya maçında oynayamamak orada da son defa Arena'da olmayacağım aklıma geldi ve duygusal anlar yaşadım ve ağladım. Kim olsa ağlardı. Çok kolay şeyler değil, o kadar çok şey yaşayıp öyle güle oynaya gitmek. Biz çok büyük başarılar yaşadık. O yüzden üzüntülüyüm.' dedi.

TARAFTARA KIRGIN DEĞİLİM


Taraftara asla kırgın olmadığının altını çizen Burak Yılmaz ' Ben taraftarı her zaman mutlu etmeye çalıştım. Attığım gollerle, elde ettiğimiz başarılarla...Bu sene bu kadar geriye düşme hakkımız yok, bunu bizde biliyoruz. Birazcık da bu oyuncuların kredisi olması da lazım. Taraftarımıza hiç bir kırgınlığım yok. Ben onları hep güzel günlerde güzel zamanlarda hatırlayacağım. Lütfen onlarda beni öyle akıllarına getirsinler. Yoksa bir kırgınlığım yok. ' diye konuştu.

UMUT BULUT'A DESTEK OLUN


Taraftardan Umut Bulut'a destek olmasını isteyen yıldız futbolcu 'Umut'a biraz tepki var ama Umut da bunun üstesinden gelecektir. Taraftarımızdan tek isteğim, bu dönem birlik beraberlik dönemi. Ben gidiyorum ama geride kalan arkadaşlarımıza destek olsunlar. Takımızı tekrardan ayağa kaldırsınlar.' şeklinde konuştu.

ASLANLAR GİBİ FUTBOLUNA DEVAM EDECEK

Selçuk İnan'ın Çin'e transferin olacağı söylentileri üzerine de konuşan Burak Yılmaz 'Selçuk gelecek diye bir şey yok. Selçuk Aslan gibi futboluna devam edecektir.' dedi.

BAŞKANIN HELALLEŞME ZORUNLULUĞU YOK


Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in kendisiyle helalleşme gibi bir zorunluluğunu olmadığını ifade eden Burak Yılmaz 'Başkanın böyle bir şey yapma zorunluluğu yok. Ben de kendisinden böyle bir şey beklemedim. Sizler aracılığınızla kendisine teşekkür ettim. Bitti yani. ' şeklinde konuştu.

BEYAZ GAZETE