Turizm Fakültesi Aşçılık Takımı 13 Ödülle Döndü

14. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yarışmalara katılan Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi Aşçılık Takımı, 13 ödülle döndü

Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi Aşçılık Takımı, 14. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yarışmalardan 13 ödülle döndü.

Akdeniz Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) tarafından düzenlenen 14. Uluslararası İstanbul Mutfak Günlerine katılan Turizm Fakültesi Aşçılık Takımı, modern Türk mutfağı, en iyi ekip, aşçı ana yemek, tatlı tabağı gibi kategorilerde, 3 altın, 7 gümüş, 2 bronz madalya ile 1 merit ödülü kazandı.Yarışmadan madalyalarla dönmenin gururunu yaşadıklarını kaydeden Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi Aşçılık Takımı Kaptanı Gürkan Aybek, 'Aşçılık takımı olarak uluslararası ve ulusal çerçevede düzenlenen yarışmalarda üniversitemizi ve fakültemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Bu yarışmalar sayesinde birçok yabancı ve yerli şef ile tanışma fırsatı buluyoruz ve onların deneyimlerinden faydalanıyoruz' dedi.

Kaynak: AA