Sultanlar Çok Farklı Açıklaması 0-3

Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, ligin 21. haftasında deplasmanda karşılaştığı Arma Yaşam Gençlik’i rahat geçti. Rakibinin oyunda varlık göstermesine izin vermeyen Büyükşehir’in Sultanları maçı 0-3 kazandı.

Türkiye Voleybol Bayanlar 2. Ligi A Grubu’nda mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı ligin 21. haftasında İstanbul ekibi Arma Yaşam Gençlik’in konuğu oldu. Gazanfer Bilge Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmayı Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı ve Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan da takip etti.

SULTANLAR HIZLI BAŞLADI

Karşılaşmaya Manisa Büyükşehir Belediyespor hızlı başladı.

Oyunda üstünlüğü sağlayan yeşil-beyazlılar birinci seti 15-25 sonuçla kapatarak, müsabakada 0-1 önde geçti.

SULTANLAR ZORLANMADI

Yeşil-beyazlılar etkili oyunuyla ikinci sette de rakibinin varlık göstermesine müsaade etmedi. Oyunun mutlak hâkimi olan Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı ikinci sette de zorlanmadı. Yeşil-beyazlılar ikinci seti de 17-25 kazanarak karşılaşmada 0-2 öne geçti.

SULTANLAR ŞANS TANIMADI

Manisa temsilcisi karşılaşmanın üçüncü setine de iyi başladı.

Etkili oyunuyla adeta rakibine nefes aldırmayan Büyükşehir’in sultanları üçüncü seti de 19-25 üstün tamamlayarak karşılaşmayı 0-3 kazandı.

Karşılaşmanın ardından değerlendirmede bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor Baş Antrenörü Süleyman Bozkan, “Takımımız sezonun ikinci yarısında etkili oyunuyla göz doldurmaya devam ediyor. Hafta içi gurubun güçlü takımlarından Karşıyaka karşısında güzel bir galibiyet kazanmıştık. Bu hafta da deplasmanda Arma Yaşam Gençlik’i set vermeden geçtik. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Öte yandan Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı önümüzdeki hafta Maltepe Yalı Spor’u konuk edecek.

Kaynak: İHA