Çorum Belediyespor'da Üç Puan Sevinci

Teknik direktör Bozkurt: 'Taraftarlarla oyuncuların bütünleşmesi sonucu sahadan galibiyetle ayrıldık'.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Çorum Belediyespor'un teknik direktörü Serdar Bozkurt, Dardanelspor maçında hak ettikleri 3 puanı almalarının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Bozkurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün sahalarında 2-1 kazandıkları karşılaşmada zor saha şartlarına rağmen özveriyle mücadele eden futbolcularının yanı sıra maç boyunca kendilerini destekleyen taraftarla takımın bütünleşmesi sonucu galibiyetin geldiğini belirtti.

Mağlup duruma düştükleri maçta 10 kişi kalmalarına rağmen sahadan galip ayrılmalarının güçlü bir takım olduklarının göstergesi olduğunu anlatan Bozkurt, şunları kaydetti:

'Taraftarlarla oyuncuların bütünleşmesi sonucu sahadan galibiyetle ayrıldık. Bu bizim için son derece önemli bir maçtı. Mağlup duruma düştüğümüz bir maçtı ve 10 kişi kalmamıza rağmen böylesi önemli bir rakibe karşı sahadan galip ayrılmamız artık çok daha güçlü bir takım olduğumuzun göstergesidir. Maçta yüreklerini ortaya koyan futbolcularımı bir kez daha kutluyorum. Her zaman söylediğimiz gibi başarıya giden yol birlik ve beraberlikten geçer. Bundan sonra oynayacağımız bütün maçlar bizim için final niteliğinde. Bu nedenle şehrin desteğinin artarak devam etmesini istiyoruz. Böylece hedefimize ulaşmamız daha da kolay olacaktır.'

Ligde bu hafta Sandıklıspor maçı olduğunu hatırlatan Bozkurt, bu maçı da kazanıp play-off yolunda iddialarını sürdürmek istediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA