Samsun Canik Belediyespor Çıkışını Sürdürmek İstiyor

Samsun Canik Belediyespor oyuncusu Hülya Çoklar, yarın kendi evlerinde karşılaşacakları İstanbul Üniversitesi’nden alacakları galibiyetle çıkışlarını devam ettirmek istediklerini söyledi.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Samsun Canik Belediyespor, yarın Mehmet Can Öztürk Spor Salonu’nda karşılaşacakları İstanbul Üniversitesi maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Baş Antrenör Erdal Yeğin yönetiminde idmanlarını sürdüren Samsun Canik Belediyesporlu oyuncu Hülya Çoklar, kendi evlerinde İstanbul Üniversitesi’ni de yenerek çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Çoklar, “Önceki hafta kendi evimizde Botaş’ı güzel bir oyun ve hocamız Erdal Yeğin’in taktikleri doğrultusunda yenerek morallendik. Yarın da İstanbul Üniversitesi’ni yenip kendi evimizdeki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Takım olarak maça iyi hazırlandık. Savunmayı iyi yapıp, hücumda etkili olursak, yarınki maçın galibi biz oluruz” dedi.

Yarın oynanacak İstanbul Üniversitesi maçına taraftarı da davet eden Çoklar, “Kendi evimizde oynayacağımız maçlara taraftarlarımızı bekliyoruz. Taraftarımız olmazsa biz bir eksiğiz. Taraftarlarımızın desteği ile bu maçı da alıp, hedefimiz olan Play Off’lara kalmayı istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA