Futbol Açıklaması Amatör Süper Lig

Kırklareli Amatör Süper Lig ekiplerinden Kofçaz Serhad Spor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Emre Karaman, deplasmanda aldıkları bir puan ile teselli olduklarını bildirdi.

Karaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu karşılaştıkları Lüleburgaz ekiplerinden İstasyonspor maçının 1-1 beraberlikle sonuçlandığını anımsattı.

Futbolcularının yeterli performansı sergileyemediklerini ifade eden Karaman, dolayısıyla galibiyet sevinci de yaşayamadıklarını kaydetti.

Lig başından bu yana istenilen türde bir oyunu sahada sergileyemediklerini belirten Karaman, 'Seyir zevki ve oyun kalitesi bakımından üst seviyede olsak da gol noktalarındaki etkisizliğimiz bizi ligin alt sıralarına götürdü. Bu durumdan ne ben ne de yönetim kurulumuz hiç memnun değil. Ligin başından bu yana çok ciddi yatırımlar yaptık ve maalesef karşılığını alamıyoruz. Gerek teknik ekibimiz gerek se futbolcu kardeşlerimiz en kısa süre içerisinde kendilerine çeki düzen vermeleri gerekiyor. Bu şekilde başarılı olmamız imkansız. Teknik heyet ve futbolcularımız kapasite olarak yeterliler. Ancak bunu sahaya yansıtmaları gerekiyor. Devre arasına kadar alınacak skorlar ile ligi üst sıralarda bitirmeliyiz.'

Kaynak: AA