Urla Deplasmanında Gülen Taraf Bornova Beckerspor Oldu

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi’nde mücadele eden Bornova Becker Spor, ligin 16.haftasında konuk olduğu Urla Belediyesi Gençlik takımı karşısında 69-65’lik skorla sahadan galip ayrıldı.

Maç boyunca başa baş giden mücadelede, yaptığı savunma ve hücum ile gülen taraf Bornova Becker Spor oldu. 16’şar sayı ile Nazlı Güler, Esra Kayaoğlu ve İlsuDarıcıoğlu maça en büyük katkıyı sağlayan isimlerdendi. Maç sonucunda Bornova Becker Spor 14. galibiyetini alırken, Urla Belediyesi ise 10.mağlubiyetini almış oldu.

Maç sonucunda görüşlerine yer verdiğimiz Bornova Becker Spor Baş Antrenörü Olcay Orak, “Çok güzel maç oldu. Beklediğim gibi sert geçti. Urla bir yerlerden başlayacaktı, şuan bence oldukları yeri hak etmeyen bir takım. Özellikle ilk yarı pota altından kaçırdığımız çok fazla boş sayı maçın sonuna çok etki etti. Daha rahat kazanabilirdik ama Urla çok ciddi bir karakter koydu sahaya. Son periyot çok iyi oynadık. Çok iyi müdafaa yaptık. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Urla’ya da başarılar diliyorum” dedi.

Urla Belediyesi Gençlik Baş Antrenörü Mehmet Özkan ise şunları söyledi:

“Alınan mağlubiyetten sonra mutsuz olmak gerekir ama ben açıkçası bugün mutsuz değilim. Takımımı tebrik ederim. Çok iyi mücadele ettiler. Ligin en önemli kadrosuna karşı çok ciddi bir direnç gösterdik. Hatta son 5 dakikaya kadar oyunu domine ettik ya da kontrol altında tuttuk diyebiliriz. Ama son 5 dakikadaki o ofensif sıkıntılarımız söz konusu olunca, rakip tecrübesiyle galip gelmeyi bildi. Onları tebrik ediyorum. Süper lig yolunda da başarılar diliyorum. Biz bu mücadelemizi sürdürdüğümüz sürece hedefimize yaklaşacağız diye ümit ediyorum.”

Kaynak: İHA