Aleksandar Trifunovic Açıklaması 'İlk Yarıda Takıma Çok Sinirlendim'

Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Aleksandar Trifunovic, “İlk yarı takımıma çok sinirlendim. Çünkü kazanabileceğimize inanmamışlardı. İkinci çeyrekte elimizden geleni yaptık” dedi.

Yeşilgiresun Belediyespor, Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nin 11. haftasında deplasmanda karşılaştığı Galatasaray Odeabank’a 80-74 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Aleksandar Trifunovic ile oyunculardan Samet Gülek açıklamalarda bulundu.

Genç oyuncularının performansından dolayı çok memnun olduğunu vurgulayan Trifunovic, “Galatasaray’ı tebrik ediyorum. Umarım Euroleague’de istedikleri yerlere ulaşırlar. Çok yoğun dönemden geçiyorlar. Belki kazanırız diye umudumuz vardı. İlk yarı takımıma çok sinirlendim. Çünkü kazanabileceğimize inanmamışlardı. İkinci çeyrekte elimizden geleni yaptık. Ofansif ribauntlar maçın kaderini belirledi. Gençler çok iyi çalışıyorlar ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Gençlere yeterince saygı duymuyorlar. Emircan’ın çıkmasıyla oynamadığımız beşle oynamak zorunda kaldık” ifadelerini kullandı.

Samet Gülek ise karşılaşmadan mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Kaynak: İHA