Şehitler Tepesi'ne Ziyaretçi Akını

Beşiktaş'ta bombalı saldırının gerçekleştiği Şehitler Tepesi'ne ziyaretler devam ediyor Saldırı noktasına gelenler terörü kınayarak, şehitler için dua etti.

Beşiktaş'taki terör saldırısının gerçekleştiği 'Şehitler Tepesi'ne ziyaretler sürüyor.

Akşam saatlerinde olay yerini ilk ziyaret eden grup, Beşiktaş futbol takımını takip eden spor muhabirleri oldu. Lokma dağıtan muhabirler, saldırının gerçekleştiği noktaya karanfil bırakarak dua etti.

Ardından Şehitler Tepesi'ni Beşiktaş taraftar grubu 'Ortaköy Grubu' üyeleri ziyaret etti. İstiklal Marşı okuyan ve 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' sloganları atan gruptakiler, 'Unutursak Kanımız Kurusun' pankartı açtı.

Fenerbahçe ve Galatasaray başta olmak üzere birçok futbol takımının taraftarı da olay yerine gelerek çiçek bırakıp dua etti.

Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı Bem-Bir-Sen üyeleri de Şehitler Tepesi'ne gelerek saldırıyı kınadı ve şehitler için dua etti. Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, burada yaptığı açıklamada, saldırıda şehit olanlara rahmet, yaralılara acil şifa ve şehitlerin ailelerine baş sağlığı diledi. Turbay, saldırıyı kınayarak, 'Bu vatanı böldürmeyeceğiz. Ceviz büyüklüğündeki bir taşı dahi kimseye vermeyeceğiz.' dedi.

Yeditepe Üniversitesi Bisiklet Kulübü üyeleri de saldırının yapıldığı yere bisikletleriyle gelerek, olay yerine karanfil bıraktı.

Beşiktaş-Kayserispor maçının ardından birçok taraftar da saldırının yapıldığı yere gelerek çeşitli takımlara ait forma, atkı, Türk bayrağı ve çiçek bıraktı.

Kaynak: AA