Düzce'nin Adını Başarıyla Duyuracaklar

Antalya’da düzenlenecek olan Uluslararası EMF Açık Muaythai Kupasına AK Parti Gençlik Kolları üyesi Muhammet Bişgin ve 3 sporcu katılacak. Muaythai sporunun tanıtılmasına büyük katkı sağlayan sporcular, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin’i ziyaret etti.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, ülkemizi ve ilimizi Antalya’da Uluslararası Muaythai Turnuvasında temsil edecek sporculara başarılar diledi. AK Parti Düzce İl Binasına gelen Muhammet Bişgin, Burak Uslu, Abdüssamet Uğurlu ve Yasin Turunç, İl Başkanı Hikmet Keskin ve yönetim kuruluna desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Milli Takım Antrenörü Murat Tokat ile birlikte turnuvada mücadele edecek olan sporculara başarılar dileyen AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “ Öncelikle ülkemizin ardından da ilimizin adını sporla duyuran kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Düzce’miz güzelliklerle ve başarılarla anılmalı. Antalya’daki turnuvadan da başarı ile çıkacaklarına eminim. Allah yollarını açık etsin” dedi.

Muaythai sporcuları daha sonra AK Parti Düzce Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç ve Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar ile fotoğraf çektirdi.

Kaynak: İHA